f eVErything it's okEy!!: sT0RY M0rIE

Tuesday, 18 December 2012

sT0RY M0rIE

hye semua.. lama kiena tak update kan? hehe biasa lah malas punya pasal malam ni update pun sebab b0wnk tak tau nak buat apa 0n9 pun membosankan errhhh..sabar jelah...
nampakan gmbar kat atas nii.. hehe buku nii lah peneman kiena time sedih 0r happy semua kiena luahkan dekat buku nii.. tapi kebanyakkan kiena juz cerita kat BFF kiena sorang tuuu.. nama dia nurul ashikin,, best sangat kawan dengan dia.. dia sangat memahami kiena.. hehe suka duka whatever lah ktoang sentiasa bersama.. semua rahsia kiena smua dia tw,, dr A-Z... sikit pun tak sorok dari dia.. *sayang sangat kat dia* anyway kami dah berkawan 4 tahun.. =) 0k lahh itu ja k0t,, malas nak membebel lama2 hehe bye smua nite...

1 comment: