f eVErything it's okEy!!: 2014

Thursday, 27 March 2014

Who Im for U ?

hye guys ,, happy holodays ^_^ .. hehe nak habis cuti baru nak ucap apa lha,, cuti ni sangat membosankan . kyna sedih sangat cuti ni. yela best ja tengok member dengan boyfriend diorang happy ja . kyna? OMG ! entah lha . Kadang rasa macam tada pakwe ja . Harapkan status ja. Napa lha dengan pakwe kyna sorang tu,, Buzy sangat ka aziq sampai nak text kyna pun tak sempat . sedih tau tak :( Kyna setia tau tak,, bosan lha macam ni,, kyna nak jugak perhatian dari aziq, napa aziq biar kyna macam ni, kyna ssanggup putus dengan abang angklat kyna sebab setia dengan haziq , kyna ikut ja cakap aziq. kalau aziq nak tau kyna sayang abang angkat kyna ,dia lain ,, dia tak sama macam orang lain yang kyna kenal. sapa kyna pada aziq? aziq kalau curang cakap ja dekat kyna,, janang tinggai kyna macam ni,, cakap dekat kyna yang aziq nak putus dengan kyna ,, tapa sekurang-kurangnya kyna tau.. sakit sangat hati ni.. lg berapa minggu saja nak anniversary.. hurmm.. sanggup aziq buat macam ni dekat kyna.. kalau satu hari nanti kasih sayang kyna dah berkurang untuk aziq , kyna minta maaf . tolong hargai apa yang kyna rasa, tolong hargai kesetiaan kyna unyuk aziq.. berhenti menagis kyna!!!!!! ,, dia buka kisah pun,, cukup jangan bagi harapan dekat dia,, fikir masa depan.. _D mungkin orang tak dapat rasa apa yang kyna rasa ,, sakit sangat bila orang yang kita setia buat macam ni dekat kita.. kadang bila kita setia orang curang dengan kita ,, bila kita curang orang setia ,, whyy?? kenapa perlu terjadi benda macam ni..

Saturday, 8 March 2014

Merepek !

hai guys ! Assalamualaikum.. dah lama kyna tak cuci blog nii huh ,, besepah habis >,< so now kyna nak kemaskan blog ni supaya nampak lebih cantik heheh .. maklumlah lama kyna tak updatekn .. actually sekarang ni kyna buzy sangat sebab dua minggu ni kyna exam ,, aduuhhh sangat-II penat exam membuatkan otak kyna dah nak retak hewhewhew *buat teruk* alright , kyna pun ada banyak benda lagi nak buat so waiting for me guys .. mmuahh untuk semua kay :* bye .

Saturday, 1 February 2014

HAPPY ENDING ,,

hello ,,hello ,hello ,, sekian lama mencuba ubtuk buka blog nii ,, akhirnya berjaya jugak,, hehe,, alhamdulillah =D happy sangat sebab lama sangat mencuba dan sekarang dah berjaya,, daah behabuk kan blog nii ehehe ,, nty kyna bersihkan ehhh ,, daa :*